Jdi na obsah Jdi na menu

AKTUÁLNÍ INFORMACE ZE SONS

prezident-sonsu.jpgVážení členové, vážení uživatelé našich sociálních a jiných služeb
a vážená veřejnosti,

v souvislosti s ukončením nouzového stavu Vládou ČR oznamujeme, že chod Sjednocené organizace nevidomých a slabozrakých ČR, z. s. (dále jen „SONS“) se vrací do standardního režimu.

Provozování sociální služby odborné sociální poradenství probíhá na pracovišti, pracovníci jsou v provozní době dostupní na mobilním telefonu a e-mailu a zodpovídají odborné dotazy uživatelů.

Sociálně aktivizační služba je od 11. 5. 2020 otevřena v terénní formě v bezkontaktní podobě, od 25. 5. 2020 bude otevřena v terénní formě za podmínek dodržování vše preventivních opatření a od 8. 6. 2020 bude otevřena pro všechny cílové skupiny kromě seniorů v omezeném režimu (naše služba je registrovaná pod názvem Sociálně aktivizační služby pro zrakově postižené občany SONS).

Více informací naleznete na informačních kanálech Vaší místní odbočky, případně kontaktujte její pracovníky – kontaktní údaje naleznete na odkazu: www.sons.cz/kontakty/odbocky 

Při pořádání spolkových aktivit se řídíme pravidly pozvolného uvolňování souvisejících opatření.  Pomalu začínáme s kroužky a kluby, jichž se zúčastňuje maximálně 10 – 15 lidí.

O dalších krocích budete informováni.

Václav Polášek
prezident SONS

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář